sunnuntai 3. elokuuta 2014

#MÖKKILAIFFI

Moikkaaa!! Oltiin siis viikonloppuna mökillä äidin, iskän, mummin, mummin siskon ja mummin siskon miehen kanssa, ja otettiin vielä Sennu mun seuraksi mukaan. Me otettiin Sennun kanssa "mökkiselfiet" instagramiin. Kuvia ei tullut tänä kesänä sieltä ehkä ihan niin paljon kuin viimekesänä. Mutta oli todella kivaa, ja jos Sennu ei olisi ollut mun mukana mulla olis varmaan ollut ihan sika tylsää. 



 Otettiin aurinkoa laitureilla ja äiti kävi räpsimässä musta ja Sennusta muutaman kuvan kun laiturilla oltiin ja nautittiin auringosta. Ja kaikki ötökät (en edes liioittele) oli jatkuvasti meidän kimpussa! :D Joka päivä syötiin tosi hyvää ruokaa ja tietenkin mökillä kuuluu syödä sipsejä ja karkkia! Ja joka ilta lämmitettiin sauna ja mentiin mereen uimaan, ah! 



 Otettiin Sennun kanssa mökin pihasta muutamia kuvia, ja tuollaisia tonttuja oli siellä vähän joka puolella, noissa kuvissa ne on puussa kiipeämässä ja keinumassa, mutta kyllä niitä oli maahankin sijoiteltu. Sennun mielestä ne oli "pelottavia" :D Meidän piti kuvata lauantai-iltana auringonlasku, mutta se vähän jäi. 


 Me mentiin jokaisena päivänä uimaan tosi monta kertaa mereen! Vesi oli tosi lämmintä ja sellasesta vedestä pitää oikeasti nauttia. Ensin mittari näytti 32 astetta, mutta kun se saatiin korjattua se näytti noin 23 astetta, joka oli siis todella lämmintä merivedeksi! Sennu uskaltautui menemään veneen perässä kumiveneellä, eli kumivene sidottiin narulla veneen perään ja sitten liikkeelle! Itse en siihen uskaltautunut xd. Ei siis Sennun kanssa meikattu melkein yhtään, välillä jos jaksoi laitettiin kulmia vähäsen, varsinkin jos oltiin menossa kuvaamaan. 



 Tosi paljon kivoja kuvia saatiin metsästä kun siellä käytiin kuvailemassa, ja samalla otettiin ne ns. "mökkiselfiet".  Koitettiin käydä katsomassa näkyisikö niitä edellisessä mökkipostauksessakin näkyviä lehmiä laitumillaan, mutta ei niitä näkynyt. 





 Käytiin minä, Sennu, äiti ja iskä soutamalla katsomassa elokuvan Tummien perhosten koti ulkokuvauspaikkaa. Elokuvahan siis ei ole kauhuelokuva, mielestäni se oli aika tylsä kun sen katsoin joskus xd. Juomapulloja pidettiin kokoajan mukana ja siihen oli kyllä tarvetta. Tiedän itse millainen olotila on nestehukka, ja en halua kokea sitä tunnetta. 



 Käytiin myös metsässä lenkittämässä välillä Viliä ja uitettiin sitäkin meressä aina välillä ettei se saa mitään lämpöhalvausta. Ja kun Vili oli uitettu meressä (rannassa) sillä oli virtaa tosi paljon! ;D Ja Vilikin viihtyi mökillä tosi hyvin. Mutta kyllä se tuli ilomielin kotiin! 

 Meillä oli Sennun kanssa ensin omenan makuista alkoholitonta siideriä, ja sitten isossa pulossa oli vielä mansikan makuista alkoholitonta siideriä, jota me juotiin sitten ulkona, ja pidettiin pieni lanitushetki puhelimilla. Oltiin ensin auringossa mutta sitten kärsittiin kuumuudesta ja siirryttiin varjoon aurinkotuoliemme kanssa. 


 Siinä siis kuvia sisiliskosta! Se oli tosi pieni, ja varmasti pudottanut häntänsä ja uusi on tulossa, sen näkee hännän käjestä joka on ihan erilainen kuin koko muu lisko. Tuo siis otti aurinkoa tosi kauan ulkona portailla. Tavallaan toi on tosi söpö mutta iljettävä :D 



 Joutsenperhekin nähtiin ja otettiin kuvia. Itse jouduin jälkeenpäin zoomailemaan kun pitkä putki oli äidillä käytössä, kyllä noikin ihan kivoja kuvia ovat. Mutta kun ne alkoivat syömään, ärsyttävät kaislat jäivät siihen eteen ja tuli pieniä tarkennusongelmia. 

Kaikinpuolin oli tosi kiva reissu jälleen kerran ja haluan ehdottomasti uudestaan sinne ensivuonna, ja Sennu mukaan taas! Toivottavasti oli tarpeeksi kuvia ja tekstiä xd.

Sennu tekee postauksen meidän yhteiseen blogiin mökkireissusta ja sen voit käydä lukemassa tästä (<-- click) kun se sinne ilmestyy! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti